Najem

Klubska soba

Za posebne priložnosti vam vrata odpre Klubska soba – razkošno opremljena in pripravljena, da vas razvaja z izborom brez primere.

Najem

Degustacijska dvorana

Degustacijska dvorana je namenjena okušanju izbranih vin in penin Radgonskih goric. Izberite degustacijo iz ponujenega programa in naše izkušene sodelavke in sodelavci vas bodo spretno popeljali skozi svet vina in mehurčkov.

Najem

Dvorišče

Majhno, a prisrčno. Za uživanje na sončku ob kozarčku dobro ohlajene radgonske penine; za kulinarična in/ali glasbena doživetja ob naših dogodkih; za zaprte družbe, ki si želijo svoje dogodke in prireditve speljati v prijetnem in intimnejšem okolju, obdanem z vinskimi kleti in v družbi neusahljivih radgonskih mehurčkov.

Naslov

Jurkovičeva ulica 25, 9250 Gornja Radgona, Slovenija

Sanjska poroka pod slapom

Dih jemajoča klet Pod slapom predstavlja nepozabno doživetje. Zvok slapa, ki nežno polzi iz skale grajskega hriba ustvarja čarobno vzdušje, čemur bodo pritrdili mnogi pari, ki so za svoj civilni poročni obred izbrali prav prostor pod slapom.

Za nadaljevanje morate biti polnoletni. Prosimo, da to potrdite ali kliknete na "Izhod".

Z nadeljevanjem brskanja po tej strani sprejemate piškotke. Več informacij

Piškotki so po nastavitvah nastavljeni na "dovoli piškotke" in to vam daje breskrbno in izboljšano brskanje po tej spletni strani.

Zapri